I wanna be yours

Runoilija DämM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I want to be yours,
but you don't care
what I say
what I feel
what I want .
Do you know what I feel to you?
"I love you"
Do you hear what I said?
Don't leave me alone in this scary place .

Selite: 
ihhih ...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot