Muistojen hetket

Runoilija DämM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On se helppo sanoo, mutta vaikeempi näyttää
Halusin sut, vaan päätit selkäsi kääntää
Toivottavasti voitas joskus palaa aikaan uuteen,
katsotaan eteenpäi eikä menneisyyteen
Yritän mä sut unohtaa, mutta vaikeeta se tekee
Ku haava haavan perään, muistoni itkee
Kaikki sun kosketukses, kaikki ne tuntemukset
saivat mut rakastamaan, yli kaiken
Haluisin sun mulle antavan anteeks
Voisin näyttää sen vaikka tekemällä kaiken
Joka ikinen kellon tikitys,
saa mut ajattelemaan, kohta tulee menetys
Sekunti sekunnilta, tunti tunnilta ,
loppu tulee kohti, mennyttä minua
En oo enää oma itseni, enkä halua
En voi hymyillä, ku joka ikinen ilo mua satuttaa
Tunnen putoavani, kauas kaikesta
Mustaan aukkoon, yrittäen palata
Musta on pala hävinny, sydän särkyny
En vannonu rakkautta, mut mun ois täytyny
Loppuen lopuksi, mitä jäikään ?
Iso osa elämästä, pois lähteny ..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kaipuuta.

 

Käyttäjän kaikki runot