jaksetaan vielä

Runoilija DämM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muista se, että pitää jaksaa elää
Ilman tätä elämää, ei olisi yhtään mitään
Vain musta-aukko, oisko edes sitäkään?
Sen tahtoisin tietää, mutta jaksanko kokea enempää?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot