Anna anteeksi

Runoilija Irvikissa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saanko kuolla?

Annatko anteeksi jos menen,

vai vihaatko itsekkyyttäni?

Pitääkö minun jäädä tänne,

paikkaan jota en ymmärrä,

vai voinko viimein nukkua?

*

Enkä minä halua satuttaa sinua,

mutta tiedän että menisit rikki.

Anna anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot