Nimetön

Runoilija röllineiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista :)
 

Ehkä syvimmälle olet päässyt,
sydämeeni.

Minun kuoreni hellästi murtanut.

On pienien sanojesi lomassa,
nauruni nuottiavain.

Ja kastepisaroiden kulhona,
korvalehtesi kaaren kukka.

Olet kasvuni aamua kätellyt,
laulanut turvasi auringonnousuun.

Ja yhden laulun verran,
olen minä kiivin karhea kuori
ja sinä persikan oranssi
ja tarinamme perhosen mittainen.

Selite: 
ystävälle
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, pidän tämän vertauskuvallisuudesta.

Ihana!

Tämähän on ylistyslaulu
ystävyydelle,
herkin sanoin.

Ihana runo varmasti ihanalle ystävälle. :)

Kaunista runoutta
kiitos

hienoa kerrontaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot