Nimetön

Runoilija röllineiti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista :)
 
olen huolia pakeneva paska,

jätelavan rosoisin roina

olen ikiroudassa itkevä kuu,

ja kuoleman leikissä lelu


tämä piikkilangasta punottu hahmo,

kivuissa kitkerissään ulisee

ehkä joku uskaltaisi rakastaa,

jos hän piikkinsä pisteliäät

piilottaa
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot