Raunio ja kivi

Runoilija Tigger

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.8.2004
Viimeksi paikalla: 24.9.2016 10:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Den som lever får se!
 

Murtuneen raunion suojaksi
kaatuneen kiven katveeseen

sinun sydämesi ympärille
minä rakennan temppelini.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava!

Aika vekkuli... Lyhyttä ja ytimekästä...!

Hieno runo..:)
Pitäisikö olla et "rakennan temppelini" ?
Ajattelin vaan, mut silti tää on ihana!

Alla vanhat kämmit
muistoina.
Liikaa mutkia matkassa
ja arpeutumattomia haavoja.
Sydänsurut ja uusiutuvat
murheen murut.
Sinä se koitat sadosta
viimeiset rippeet pelastaa.
Viedä turvaan ja
näyttää että vielä se
aurinkokin jaksaa sarastaa.

Kuin vaan..
Mutta moinen tuli runostasi
mieleen. :)

Lyhyestä virsi kaunis.
Todellakin kaunis ja ihana<3

Aika veikeä runo. Asiat, jotka liittyvät löyhästi toisiinsa yhdistettynä taidolla. Kolahti.

 

Käyttäjän kaikki runot