X

Runoilija Candy Coxx

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei väliä sillä mitä teimme nämä vuodet
 

Tänään katsoit
itseäsi pitkään
pidempään kuin minua koskaan
vaatimattomuus painoi lanneluitasi,
huomasin.

tänään et sano: olet kaunis

Mitä sokeat silmäni näkevätkään?
meidän välissämme olivat
läsnäolevampina kuin koskaan
asiat joista emme osaa puhua

tunteiden vaivaantuneisuus
jonka
huomaamme
hetkittäin

pelkään ehkä itseäni
nyt enemmän kuin aamuina

joina herään liian aikaisin
valvomaan untasi

aamuina joina

herään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajottain mainiota, mutta viimeinen tuhkan keruu hakee vielä lopullista muotoansa :)

kulta. sovittiinko me oikeasti maanantaina vai näinkö mä jotain hyvää unta?

vai vihaatko sä nyt mua taas kun olet selvinpäin?

 

Käyttäjän kaikki runot