skills

Runoilija Candy Coxx

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei väliä sillä mitä teimme nämä vuodet
 

sinä menet
sinä menet
haluat minun näkevän kun poistut lavalta
ja minähän katson
minähän katson niin kauan että kiellät
ja sen jälkeenkin

hajota itsesi minuun
näe rumimmat puolet
ne monet valheet jotka saavat sinut häpeämään
itseäsi

alastomilla jalkaterilläsi kannat
menneisyyttä
ja turhia lauseitani jotka luulet ymmärtäneesi
väärin

Selite: 
sananen lihasta.
Kategoria: 
 

Kommentit

kolahti.
"hajota itsesi minuun" on hieno lause.

oi, tämä on kyllä jotain niin upeaa.
en tiedä, mutta jotenkin vain iski, ja kovaa.

 

Käyttäjän kaikki runot