memories of you & ground floor

Runoilija Candy Coxx

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei väliä sillä mitä teimme nämä vuodet
 

aamulla havahduin sohvan takaa
kylkiluuni painautuivat
kiinni kylmään lattiaan
iho oli puutunut ja säröillä niistä kohdin

katsoin peiliin sinun silmäsi vilkaisivat hetken takaisin
en tahtonut koskea enää eilisiltaiseen tahmeaan viinilasiini
enkä sinuun
tunsin niiden käsien päästävän viimein irti
nilkoistani

ja

olin

palasina.

Selite: 
she is young and dum.
Kategoria: 
 

Kommentit

No jopa on todella voimakas teksti, lopetus varsinkin, huh miten pidinkään tästä. Siis aivan mahtava tämä
"tunsin niiden käsien päästävän viimein irti
nilkoistani

ja

olin

palasina."

todella hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot