Nimetön

Runoilija Vehnäsämpylä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2011
Viimeksi paikalla: 27.11.2017 21:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

savuke kosteaan katuun

sihahtaa
kuin pyytäisi vaikenemaan

illan ja aamun välissä
emme ole mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysyt tiukasti cityrunouden kortteleita kiertävillä kaduilla - konvettioita vältttävä kerronta kolahtaa

Vautsi vau! Siis jäin ihan jumiin näihin. Kirjoitat hyvin.

Upea!

Runossa on todella hieno viimeinen säe!

tuossa on välissä kaipausta kuitenkin?
onko?

Kyllä me nyt aina jotakin olemme!
 

Käyttäjän kaikki runot