Nimetön

Runoilija Vehnäsämpylä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2011
Viimeksi paikalla: 27.11.2017 21:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

keitin kahvit kahdelle

oleminen on
havaituksi tulemista

sinua ei ole,
minua ei ole

huomenna olet hän

voi sulaa mikropuuroon,
se on avaruusajan ruoka

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on Runo.

Arkisten puuhien lomassa
pienet haaveet, antavat
maustetta runoosi,
hyvin maistuu. kiittää Marle ;)

loistavaa!

Hieno haikeudessaan.

Sinulla on kiehtova runotyyli, minimalistisen vähä-eleetön, mutta Vaikuttava, ja Vakuuttava.

Hyvä !

Hyvin mielenkiintoinen kuvaus.
 

Käyttäjän kaikki runot