Nimetön

Runoilija Vehnäsämpylä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2011
Viimeksi paikalla: 27.11.2017 21:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tuhat lokkia
puiston mutaisella matolla

kaatunut roskakori, joku on kai
eikä sittenkään
istunut tuohon penkkiin

vielä tähän aikaan
kelmeä valo virittää tunnelman,

ei olisi pitänyt tehdä oletuksia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus vain kannattaa ajan viedä.
 

Käyttäjän kaikki runot