Hajatelma

Runoilija jortsi

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2004
Viimeksi paikalla: 17.5.2017 13:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.1.1961

Ojasta allikkoon ja takaisin.
 

Kirjailtu villapuseroni on täynnä sanoja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Villapuserosta kieltämättä saa ajoiksi koko elämän tarinan.
 

Käyttäjän kaikki runot