Kesän lapsi

Runoilija HeiNäNeiTi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Auringon paiste valaisee
tähkä silmät, kulta suun.

Lempeä tuulenvire kertoo
hän se on, kauniskin on.

Järven aalto koskettaa
paljaat varpaat, lakatut kynnet.

Lintujen laulu tansittaa
nurmikolla, liikkeheillä.

Huutaa ylös taivaan sineen
"täällä on, kesä on!"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän runon henki ja sävy ovat puhtaat, viattomat ja rehelliset että tällainen vanha, paatunut kääkkäkin liikuttuu.

Niin kaunista, koskettava.
Mä olen aivan sanaton :)

 

Käyttäjän kaikki runot