Rakkaus

Runoilija HeiNäNeiTi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Rakkautta?
Älä naurata.

Valheita,
totuutta peitellen.

Pettämistä,
julmaa nautintoa.

Valhetta,
rakkauden tie?

Kosketus,
seuraa katumusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä viiltää sisältä ikävästi. niin totta.
kaunista, pidän.
suosikkeihin ->

Jotenkin viiltää syvälle.
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot