Tanssi rakkauden

Runoilija Sweety

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Somebody wants you Somebody needs you Somebody dreams about you every single night Somebody can't breath without you, it's lonely Somebody hopes that some day you will see That somebody's me ~Enrique Iglesias-Somebody's Me~
 

Tanssi poika tanssi vain,
kuin viimeinen tanssi tää ois
Tanssi niin kuin rakastelisit mua
ensimmäisen ja viimeisen kerran

Tanssi poika tanssi vain,
kuin viimeinen tanssi tää ois
Tanssi sydämeni sykkeen tahdissa,
tanssi edes hetken verran

Tänä yönä tanssin sut taivaisiin,
tänä yönä pääsi saan pyörryksiin
Sen lupasin kun nähtiin:
"Hei beibe tänä yönä
me tanssitaan tähtiin"
Kuu taivaalla loistaa,
mikään ei voittaa
voi tätä tanssia rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo! Tulee mieleen entinen suhde, jossa harrastimme silloisen kumppanini kanssa paritanssia :)

 

Käyttäjän kaikki runot