Paha maa

Runoilija Sweety

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Somebody wants you Somebody needs you Somebody dreams about you every single night Somebody can't breath without you, it's lonely Somebody hopes that some day you will see That somebody's me ~Enrique Iglesias-Somebody's Me~
 

Ota, petä ja jätä
näinhän se menee,
joo tää on niin tätä.

Paha on maailma,
julma ihmisen mieli
Viha ja rakkaus:
ihmisten yhteinen kieli

Pelko ja ahdistus,
ihmisen hauraus
Musertaa voi mielen
pienikin loukkaus

Et ole raudasta,
et tuleen kykene
Vaan pää pystyssä kulje,
loukkauksia hylkien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viisaasti aateltu ja hienosti luotu runo.. Tykkäsin

 

Käyttäjän kaikki runot