päivän odotus

Runoilija Sweety

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Somebody wants you Somebody needs you Somebody dreams about you every single night Somebody can't breath without you, it's lonely Somebody hopes that some day you will see That somebody's me ~Enrique Iglesias-Somebody's Me~
 

Aamulla herään
Ajattelen Sinua
Olet jo lähtenyt töihin
Petaan sängyn,
laitan käsiraudat paikoilleen
Ajattelen Sinua,
viime yötä,
voi, niin unelmaa!
Kahvi tippuu,
tiskaan astiat
Ajattelen Sinua,
Tahtoisin sinut seurakseni aamukahville.
Voi, niin hitaasti aika kuluu
Ajattelen Sinua,
Kunpa olisit aikaa kuluttamassa kanssani
Yksin keksin tekemistä
Hiljalleen päivä kuluu,
kun joka hetki vain
Ajattelen Sinua,
kuinka piristäisin sinua illalla?
Sama leikki kuin eilen?
Vaihdetaanko osia?
Voi, kuinka odotankaan
Sinua.
Puoli neljä kello lyö
tiedän, kohta sut nään.
Vain hetki
Ja siinä sinä oletkin:
minun omani, työn raskaan raataja
Juuri tuollaisena kuin olet.
Voi kuinka rakastankaan sinua.

Selite: 
Joskus vapaapäivät ovat vain niin uskomattoman yksinäisiä kun oma rakas on töissä (:
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot