Kohti uutta

Runoilija Smiley

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä seuraa toisten jalanjälkiä - he ovat ihan yhtä eksyksissä kuin sinäkin.
 

Mun laukkuja alan pikkuhiljaa pakkaa,
vihdoinki saan uudistaa mun korttipakkaa.
Lentokone nousee ja jatkaa matkaa,
kohti paljon parempaa paikkaa.

Nokka kohti Kaliforniaa,
mun suuntana on Onnen maa.
Kuulin, että siellä elämän uusiks alottaa saa,
joten sen mahdollisuuden mä aion ottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En pidä "puhekielestä" runossasi,
mutta tekstisi toiveikkuus ja haikea positiivisuus sai hymyilemään!

 

Käyttäjän kaikki runot