Hajoittaa, uudistaa

Runoilija PikkuPörriäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jok'ikinen teko vaikuttaa
 

Jokainen sanasi
rikkoo kuortani.

Hajoittaa, hallitsee
jokaista tunnettani.

Haluaisin vahvaksi
pois pelkuruudestani.

En liiku, en muutu,
pelkään rakkauttani.

Lämmin kosketuksesi
mullistaa taas maailmani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vain kuoren ohentumisen kautta voi tuntea todellisen onnen. Annan sen tapahtua, vaikka se sattuu, sillä tiedän, että kerran se palkitaan. Tarvitsevuutemme, eikä oppimisemme sitä myötä, lopu tämän maailman aikana eivätkä taivaassa, mutta rakkaus, joka niissä vaikuttaa, kestää iäti.

Tämän läpi luin runosi, joka kosketti. Monesti suuret asiat voi tuoda esille vain tiiviin tunteen ilmaisulla, kuten tällä runolla. Kiitos siitä - tuetaan toisiamme etsinnöissämme!

mahtavaa riimittelyä... tästä tuli mieleen mariska tai joku muu vastaava.
tykkään tosi paljon tästä.. mulle tulee tästä pieni tyttö joka pelkää "puolisoaan"
tykkään.

kritiikkiä.
mua häirittee tuo viiminen sana. "kultani"
se ei vain sovi tähän. rikkoo tunnelman, vaikka sopiikiin riimittelyn kannalta tähän mainiosti..

 

Käyttäjän kaikki runot