Tiedosto

Runoilija PikkuPörriäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jok'ikinen teko vaikuttaa
 

Osoitat täydellisyytesi
KOPIOI

Kiedot minut sanoihisi
LIITÄ

Et ole oma itsesi
MUOKKAA

Tunnustat virheesi
POISTA

Selite: 
Olisikin noin helppoa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Äääh aivan mahtava! :D

tosi hauska ja olispa elämä joskus edes noin hellppoa.

Vahva sanoma tällä runolla.

Hyvä hyvä! :D

 

Käyttäjän kaikki runot