On valoa, vaikka on pimeää

Runoilija PikkuPörriäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jok'ikinen teko vaikuttaa
 

Pimeys syö sinua,
se pelkäämään saa sielusi.
Haluat nukkua,
ennen kuin se saapuisi.
Ja jos yöllä heräät,
mieluiten kehosi painajaisia näkisi.

Ystäväni, älä pelkää!
On valoa, vaikka on pimeää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Antaa toivoa uudesta. Kaunis runo. Hyvää syntymäpäivää.^^

Valoa täynnä ainakin on :)
Nätti runo<3

 

Käyttäjän kaikki runot