sokea suru

Runoilija FallenAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.7.2004
Viimeksi paikalla: 8.5.2021 23:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.1.1985

elämässä on ylämäkiä ja alamäkiä mutta jos joskus jää alas niin siitä alemmaksi ei pääse joten kannattaa yrittää päästä ylös tai odottaa että apu tulee...
 

olen vaeltanut kädet veressä,
ympäri pimeyttä,
etsien paikkaa,
jostaa löytää pienen valon,
sen toivon joka nostaa minut,
pois pimeydestä,
kyynelten takia en näe,
en löydä pois sieltä.
käsi kopelolla etsin jotain,
pimeyden keskeltä.
pelastusta,joka auttaisi minut valoon.
ja parantaisi minun haavat,
pyyhkisi pois nämä kyyneleet.
ja pelastaisi minut,
itseltäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti valo pian löytyy.

 

Käyttäjän kaikki runot