Alusvaatemainoksia

Runoilija HurmaavaMurhaajatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä tarkoitus on vain hukkua teatterinaamioihin,olla jotain,olematta mitään.
 

En voi mennä nukkumaan
puhelin on kadonnut enkä taas
kykene kuin itkemään

Herään ajatukseen:
"Haluan kuolla"
Nukahdan siihen samaan

(kirosana)syyllisyys tekee itse ajatuksesta
entistäkin pahemman
Enhän minä voi luovuttaa
On vain pakko jaksaa
Vaikka en voi olla miettimättä että miksi ihmeessä...

Vuokrankorotus vuodenvaihteessa.
Minun pitäisi muuttaa.
Kaikki on kaaoksessa.
Enkä oksentanut ranskalaisiani
(vaikka olisi ehdottomasti pitänyt)
Luin eilen että H&M:n mallinvartalot ovat
tehty tietokoneella
Mutta silti se näyttää kauniimmalta ja
LUONNOLLISEMMALTA

kuin peilikuvani paisuneet muodot

Minä todellakin mielummin kuolisin
kuin aina peiliin katsoessani
Häpeäisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei peilejä tarvitse katsoa. Ja vaikka monesti media suosiikin ihmisen fyysistä puolta, ihmisen sisäinen kauneus on monta kertaa upeampaa! Hieno runo, oivasti koukuttava.

Tiedän mille tuo tuntuu... Sain pois 20kg, mutta silti kaikkea on liikaa... :(

Surullista...itseään ei pitäisi hävetä, näyttää sitten miltä tahansa

 

Käyttäjän kaikki runot