Autiomaa, joka odottaa Sadetta

Runoilija HurmaavaMurhaajatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä tarkoitus on vain hukkua teatterinaamioihin,olla jotain,olematta mitään.
 

Voi Intia!
Minä todellakin luulin että
Että

Ymmärtäisit sen kivun ja epätoivon alkulähteen
Tai ehkä ymmärsitkin, ja teit sen, minkä teit,
Juuri siksi

Eihän se, Enhän minä
Kieltänytkään, enkä antanut lupaa ja sitten tietenkin

Repeymiä limakalvoilla
kuivaa kuin Chilen karuilla aavikoilla

Ennen kun kukat puhkeavat, rankkasateiden jälkeen

Kivualiaita ne repeymät muuten,
ja se pelko
kipeämpää kuin fyysiset jäljet

En halua että kosket minuun enää, enää koskaan
Ei alastonta kehoa, mausteiden tuoksua ja makeaa vihreiden lehtien tuoksua ikkunalla

Ja kaikki vain,
Koska minä, en osannut sanoa Ei,
silloin kun olisi pitänyt

Voi Intia!

älä enää koske minuun
En ole enää kaivannut, ikuisuuksiin, enkä kaipaa vieläkään

Muuta, kuin ystävyyttäsi

Mutta sitä ei kai ole, sinun näkökulmastasi

Ilman antautuvaa lihaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot