Jäisiä saippuakuplia

Runoilija HurmaavaMurhaajatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä tarkoitus on vain hukkua teatterinaamioihin,olla jotain,olematta mitään.
 

En uskalla vieläkään tanssia
vaikka maa on valkoinen,
pimeä tulee aikaisin ja
tahtoisin

Paljaat jalat tuntevat kylmyyden,
hengitys höyryä ilmassa
saippuakuplat jäätyvät, särkyvät
jäiseksi kimalle sateeksi

Tunnen kivun rinnassa, kuin
jotakin revittäisiin
mutta aika, se on jo kulunut loppuun

on myöhäistä enää yrittää

He eivät tahdo minua tähän

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot