Magneettiriipus

Runoilija Kultakäpy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kolibrin siivet, koiran sydän, härän sarvet.

Ethän kopioi runovuodatuksiani, kiitos. :)

"Minun runoissani
on nainen sekaisin

Mutta taide kaunistelee
Runot liioittelee
Todellisuudessa puhun minä
jos vain viitsit kysyä"
 

Ihoni aistii sinut kaukaa
Ei tarvitse koskea
energia virtaa...

Sormenpäilläsi tanssin
pehmein liikkein
nimetön kosiskelee
jokaista erikseen
nykien myötäilet
vain hengityksesi kertoo
huokaa hiljaa.

olen plussa ja sinä miinukseni
vedät minua voimalla
kuin magneettiriipukseni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot