tyhjää

Runoilija Emmelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2004
Viimeksi paikalla: 26.8.2016 11:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Useimmiten elämä on kaunista.
 

veivät mieheni jonnekin pois

toivat tilalle tuon muukalaisen
joka kyllä joskus häntä etäisesti muistuttaa...

kulta minun on sinua ikävä

Selite: 
Elämää masentuneen miehen kanssa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo tämä. Emme tiedä mitä päivät tullessaan tuovat.

Kultasi kyllä tulee vielä takaisin. Sinun avullasi se varmasti käy nopeammin kun jaksat välittää. Voimia teille molemmille.

 

Käyttäjän kaikki runot