Helvetistä takaisin

Runoilija El-Diablo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gootti henkinen yksinäinen tyttö kainuusta:) Hyvin sosiaallinen ja joskus ei :)
 

Sait minut helvettiin,
sait minut takaisin taivaaseen.

Ei ollut maanpäällistä onnea ollenkaan.
Tuskin edes sitä minulle toivoitkaan.
Olet minun enkeli, demonini.
Joka kummitteli unissani, pelastit minut ongelmistani.

Ei ollut tuskaa enään,
ei ollut onnea enään.
Paiskasit minut oveen heti kun käännyin elämään.
Kun vajosin helvettiin, vedit minut takaisin taivaaseen.
Taivaassa uskoin taas rakkauteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot