Ääni

Runoilija El-Diablo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gootti henkinen yksinäinen tyttö kainuusta:) Hyvin sosiaallinen ja joskus ei :)
 

Ääni menneisyydestäin
Äänesi on kuin suloisia säveliä. Huulesi laulavat rakkauslauluja kuiskaten. Silmäsi katsovat minua kuin sanoisit että rakastat minua. Hiljaasoinnut kulkeutuvat läpi kehoni. Puhuessasi huulesi liikkuvat kuin sanoisit suutele minua. Joka ikinen halaus merkitsee kaikkea. Jokainen kosketuksesi saa kehoni kihelmöimään, joka ikinen sana saa minut enemmän rakastumaan sinuun. Älä rakas katoa, älä jää soinnuiksi ilmaan. Jää vierellein kuiskaamaan ne sanat uudelleen ja uudelleen korvaani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot