Minuutti minuutilta

Runoilija El-Diablo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Gootti henkinen yksinäinen tyttö kainuusta:) Hyvin sosiaallinen ja joskus ei :)
 

Minuutti minuutilta olen kauempana sinusta, metri metriltä ikävä kasvaa kasvamistaan.
Minuutti minuutilta rakastan sinua enemmän, minuutti minuutilta mitä kauempana olen sinusta se tappaa minua hitaasti.
Pala palalta repii palasia sydämestäni. Tappean minua hitaammin ja hitaammin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot