Nimetön

Runoilija aasinsilta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan."

Pohdiskeleva persoona, toisinaan epätoivon kuilussa, lahjakas tyhjännauraja, Taivaan Iskän aarre.
 

löysin sinut vihdoin
unelmieni mies
hurjimmatkin haaveeni täytit
ja vielä enemmän
ja minä
unelmiesi nainen
unelmissani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta eli ihana

 

Käyttäjän kaikki runot