Rakastan sinua ja sain sinut takaisin

Runoilija 12850bbb5a1e4522af4729693bfe419a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2004
Viimeksi paikalla: 12.3.2018 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt kun sä siinä puhut mulle,
mä yhtäkkiä vain hymyilen.
Sitten tulee vedet silmiin,
sitten mä nauran.
Tajusin vain, että siinä sä olet ja puhut mulle.
Katsot mua ja puhut mulle.

Sun kosketukses lähettää kylmiä ja kuumia väreitä,
niitä mun keho kaipasi.
Tutut huules, kasvos, piirtees, kehos,
katsees, lämpös... Tuun niistä hulluksi!

Sydän tuntee rakastetunsa ja hakkaa kiivaammin...
Juuri vuoden unesta sä sen herätit.
Niin mäkin sua !!

Selite: 
Vuoden eron jälkeen taas yhdessä
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhteenpalaminen on mahtava kokemus, anteeksianto ja anteeksi saanti vielä mähtavampi.

Runosi on hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot