Kipuileva sydän

Runoilija 12850bbb5a1e4522af4729693bfe419a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2004
Viimeksi paikalla: 12.3.2018 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sillä hetkellä sinä et välitä
itsestäsi pätkääkään.
Kukaan ei ole vahva
kenenkään puolesta
tänäänkään.

Jos tupakka vähän helpottaa,
niin saan tämän savukkeen
aloittaa ja lopettaa.

Voisin hakea kaupan
mallinuken kainaloon,
se on kaltaisesi,
yhtä tunteeton.

Äiti, sinun tyttäresi
repii omin käsin sydäntä
rinnastaan,
kun kukaan muu ei
saa sitä irtoamaan.

Saa kivun helpottamaan.

Selite: 
En ole itsetuhoinen, kuvaan raskasta kipua. Ystävät: ei hätää!
Kategoria: 
 

Kommentit

pysäytti. hyvä runo, upeat vertauskuvat!

 

Käyttäjän kaikki runot