Toive

Runoilija Sabriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan omaksi ilokseni :)
 

Kauan sitten
kun etsin pilvettöminä öinä
toivomustähtiä taivaalta
ja puhaltelin
silmäripsiä
tuuleen

toivoin yhä uudelleen
löytäväni rakkauden.

Kyynel kyyneleen myötä
olin yhä varmempi siitä
ettei tähdet

silmäripsistä puhumattakaan

toteuttaisi
toivettani
Sinusta.

Eräänä yönä
jouduin kuitenkin
nielemään pessimismini
ja kuivaamaan kyyneleeni.

Seuraavan kerran
kun ripsi antautuu
tuulen kannettavaksi
tai tähti
lähtee matkaan
pitkin taivaankantta
voisin toivoa
saman tapahtuvan uudelleen
tämänkin toiveen kohdalla.

Selite: 
Tällä kertaa en jaksanut kehitellä kryptattuja merkityksiä, joita myös metaforiksi kutsutaan..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista runoilua. Toiveita on hyvä pitää ja vaikka ne joskus tuntuisivatkin hölmöiltä tuollaiset taiat niiden toteutumiseksi, niin eihän sitä koskaan tiedä.. kuten runosikin kertoo.

Merkillisen usein se Rakas ei löydy
tähdistä, vaan aivan liki. Ihminen,
jota on usein nähnyt, hänen kanssaan
joutuu vastatuste, katseet, muutama sana,
jotain herää.

Hän, joka on ollut etäinen, tulee luo
ja jää olemaan.

Sympaattinen Runo, jossa
oli lopulta hyvä olla mukana.

Tuoretta ja yksilöllistä kerrontaa.

Mielyttävä kokonaisuus ja
tykästyin tähän.

Ihanan toiveikas, ja jotenkin satumainen tunnelma :)

aivan mahtava runo pidin pajon positiivisuudesta runossasi

Tämä oli kyllä aika hieno. Rauhallinen ja toiveikas.

 

Käyttäjän kaikki runot