Noobeli

Runoilija Sabriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan omaksi ilokseni :)
 

Tukea ja turvaa
Pikkupusuja ja pyykinpesua

Mutta mitä jos
rakkaus onkin
niin vähän aikaa
lumivalkoinen

Juha Tapiolle
noobeli
ja mulle
uusi vuokrasopimus

Selite: 
Pienimuotoinen turhautuminen
Kategoria: 
 

Kommentit

~ Hyvä runo joka puhuttelee ~

~ Hyvä runo joka puhuttelee ~

 

Käyttäjän kaikki runot