tiedän miltä tuntuu..

Runoilija Lonely_heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun takias tiedän miltä tuntuu rakastaa,
ja miltä tuntuu kun joku toinen rakastaa.

Sun takias tiedän miltä tuntuu ikävöidä,
ja miltä tuntuu kun joku toinen ikävöi.

Sun takias tiedän miltä tuntuu riidellä,
ja sitten taas sopia.

Sun takias tiedän miltä tuntuu menettää,
en haluais tietää..

Selite: 
Njaa.. :/ ehkäpä ansiosta.. ?^^<br /> <br /> tommonen nyt vaan tuli jostain mielee..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot