Nimetön

Runoilija Cherby

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minne menit
tulethan takaisin
kuuluu pyyntö hiljainen

tummat pilvet verhoavat
ei näkyvyyttä sumussa

oletko autuas siellä
löysitkö tien valon porteille

oletko onnekas siellä
löysitkö rakkaat sinne jo ennen menneet

odotatko siellä
pilvilinnassa, pilvenhattaralla

annatko merkin
hälveneekö usva
kirkastuvatko silmät
kyyneleiset

ja joskus taivas on taas pilvetön
häikäisevän kaunis ja huoleton
enkelien laulun arvoinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot