Odotan aikaa

Runoilija Cherby

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen,
mutta elänkö

minä saan,
en tahdo ottaa vastaan

minä annan,
vääristä syistä

minä odotan aikaa,
sitä kellon lyöntiä
jota ei koskaan kuulunutkaan

jumissa, pysähdyskuvassa
muutos liian vaikea, vaikka pakollinen

minä odotan aikaa,
sitä kevään tuoksua
tuulen laulussa silloin kuulen

on aika hengähtää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot