Ana Paula & Lomakohde

Runoilija chapeau

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huonoja puolia on, että täällä ei ole karkkikauppaa
Jonossa on aikaa jutella.
Pakastimessa jäädytän pieniä jäälyhtyjä tyhjissä mehupurkeissa
Eilen tapasin hyvää ystävääni Ana Paulaa.
Havahduin paikan päällä siihen, että petrolinsininen tunika oli tyköistuva.
Rauniot vain savuavat aika ikävästi.
Täällä kaikki on isompaa, myös ongelmat.
Hallinto täällä ei näe sitäkään, kun sen katse on liian kaukana.

&

Lomakohde

2-4 hengen istuttavat polkuautot ovat
hauska tapa liikkua ympäri lomakohdetta
Nudismin harrastajia löytyy ympäri maailmaa.
Naantalissa tapahtuu kaikkea mielenkiintoista ympäri vuoden
Asiakas on vastuussa huoneistolle oleskelunsa aikana aiheuttamistaan
Mutta piirteitä, jotka houkuttelevat turisteja ympäri maailmaa ovat ne vihreät kukkulat, ihana vesi vähenee ja näyttäviä rannat maassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot