Hymen

Runoilija chapeau

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tytöt kirjoittavat kivusta ja nautinnosta
vähän vanhemmat juttelevat heijastusteoriasta
pelkäävät että
heidät pyydystetään häälauluun

tytöt linnoittavat valoisat yksiöt
leveillä vuoteilla ja
kapeilla pesukoneilla
kantavat tavarat sisään
ainakin pariksi vuodeksi

tosi rakkaus ei odota
se meni edeltä
mene sinä

ensimmäiset junat
ihmisiä tyhjillään
mene sinä
ahdista konnaria niillä
eläimensilmilläsi jos
nuoruuttasi epäillään
jos epäillään sinun
itsenäisyyttäsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa hei. Harvoin enää kolahtaa, mutta tässä olet niin hyvin onnistunut kuvaamaan tunnelman, että yrjöän pian kateudesta. o_O Great!

Vau. Tämä toimii tosi hyvin. Rohkeita sanavalintoja, jotka jossain muussa kokonaisuudessa tuntuisivat vain hassuilta, mutta tässä ne toimivat hyvin. Tuovat jokainen omat vivahteensa ja osansa tarinaan. Tykkään tästä. Ei ihan peruskamaa. Hieno!

Tässä on kyllä vähän sellaista kettuilun makua, mutta joka tapauksessa säkeistöt toimivat hienosti yhteen.

Auts. Tämä on ihan käsittämättömän hieno, paras runo minkä olen täältä bongannut pitkiin aikoihin.

Kirjoitat valtavan kauniisti ja sanasi tuntuvan kuin soljuvan ihon läpi. Ajattelin lainata tähän pienen pätkän josta pidän erityisen paljon, mutta olisin joutunut lainaamaan koko runon.. Tämä on niin hyvä kokonaisuus, ehkä siksi.

Arvaa onko suosikeissa ja silleen.

tykkään paljon tästä

'tosi rakkaus ei odota
se meni edeltä
mene sinä'

komiaa!

todella mielenkiintoinen teksti . herätti hyvin paljon ajatuksia ja mielikuvia. linnoitetut valoisat yksiöt, eläimensilmät - erinomaisia kuvauksia, kenties liiankin todenperäisiä .
tuo viimeinen kappale varsinkin pisti miettimään .

Vaikuttavaa..ja laittaa miettimään. Hienoa!

Vaikuttavaa..ja laittaa miettimään. Hienoa!

Runo on erinomaisesti nimetty. Runo itse sen sijaan aiheuttaa minussa epämiellyttäviä väristyksiä, mikä saattaa johtua myös runon pistävän purevasta näkökulmasta. Auts.

elämänmakua, pala todellisuutta.
Loistava runo! Harmittaa kun en itse ole ikinä tavoittanut individualistista, tyttöjen sinkkuelämää ja yksin selviytymisen ihannetta kuvaavaa runoa.

Minä en ainakaan olisi selvinnyt yksin tässä valoisassa kaksiossa :).

 

Käyttäjän kaikki runot