Taideruno

Runoilija chapeau

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 19:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

maalahopuu
kattaa kuusikon pohjaa
juoksen
kunnes kaikki ilma on poissa

harjaspäiset linnut
ottavat mittaa maan tilavuudesta
ja vaihtavat auringon
kultaisia sääntöjä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totellakin taideruno, ainakin mulle.
Hienoja sanoja ja mielikuvia, mutta en mä tajua tästä mitään, heh.
Kiitos.

Totellakin taideruno, ainakin mulle.
Hienoja sanoja ja mielikuvia, mutta en mä tajua tästä mitään, heh.
Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot