Himoa

Runoilija bombo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja suurin niistä on rakkaus. Aina.
 

Kosketus,
ei anneta sen hämätä
tässä ei ole tunteita
vaan himoa

Päästä lähellesi,
pidä hyvänä tämän hetken

sitten ollaan kuin mitään ei olisi ollutkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva hieno runo himosta ilman rakkautta.

Tämä sai ainakin minun selässäni kulkemaan jonkinnäköisiä väreitä. Että ei ihan huono.

hieno runo himosto ^^

tässä sitä nimenomaa on.
himoa, pelkkää sitä.
kosketuksessakaan ei mitään tunnetta,
älä anna sen hämätä.
mitä jäi jäljelle?
hiljaisuus.

pidin kovasti :)
kiitos arvostelusta

himoa, lihallista halua. sitä tämä teksti sisältää lyyrisessä muodossa. hienoa.

"sitten ollaan kuin mitään ei olisi ollutkaan"

niihän ne kaikki aina sanoo ja toivoo
mut kuitenkin sit skriivaillaan runoja tai
puhutaan siitä illasta myöhemmin jonkun kanssa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
bombo Nimetön 10.12.2010 0 Runo
bombo Nimetön 23.9.2010 1 Runo
bombo Nimetön 17.9.2009 0 Runo
bombo Nimetön 23.8.2009 0 Runo
bombo Itsekäs 23.8.2009 0 Runo
bombo Nimetön 20.5.2009 1 Runo
bombo Tähtiinkirjoitettu 14.5.2009 0 Runo
bombo Rakkauden karkulainen 14.5.2009 2 Runo
bombo Himoa 3.12.2008 6 Runo
bombo Tyhjä 23.11.2008 0 Runo