Rakkauden karkulainen

Runoilija bombo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja suurin niistä on rakkaus. Aina.
 

Tyhjyys joka sisälläni kaiken tilan vie
lamaannuttaa
se ottaa ohjat ja vie minut suohon
uppoan
enkä pääse pois
pelastukseni,
tyhjyyden voit korjata sinä
rakkauden karkulainen
villi sydän joka sormien välistä karkaa
häkkiin suljettu peto josta ei kiinni uskalla pitää
silti uskallan pyytää
ota minut ylös suosta, hävitä tyhjyys?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo

ehkä hieman kliseisen otsikon jälkeen
runo on aivan loistava.

villi sydän joka sormien välistä karkaa.

siinäpä se.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
bombo Nimetön 10.12.2010 0 Runo
bombo Nimetön 23.9.2010 1 Runo
bombo Nimetön 17.9.2009 0 Runo
bombo Nimetön 23.8.2009 0 Runo
bombo Itsekäs 23.8.2009 0 Runo
bombo Nimetön 20.5.2009 1 Runo
bombo Tähtiinkirjoitettu 14.5.2009 0 Runo
bombo Rakkauden karkulainen 14.5.2009 2 Runo
bombo Himoa 3.12.2008 6 Runo
bombo Tyhjä 23.11.2008 0 Runo