Taivaan nenä

Runoilija Bohemian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 28.12.2020 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kantajansa kantapäällä
komeilee kasa kaiken maailman omituisuuksia
onko niillä lainkaan sielua
kun ne vedenpintaan hajoavat

Minun vuoreni kokoinen haave
kadottaa polkunsa muilta kulkijoilta
halkeava kivi
kantaa minun haaveitteni loppusummaa

Taivasalla kattona taivaan nenä
kertoo siellä aika minulle
tarinan minusta
jota en ollut koskaan kuullutkaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana vertaus tuo "Taivaan nenä". Kylläpä olet kekseliäs. "Voihan nenä!" 
Voi kiitos kovasti! Pidän itsekin siitä paljon ja se vain jostain juolahti mieleeni :)
Oi. Aivan lumoava tapa kirjoittaa sinulla. Pidän, hirmuisen paljon.
Kiitos paljon kommentistasi! Mukavaa saada hyvää palautetta ^^ 
 

Käyttäjän kaikki runot