Kuurosade

Runoilija Bohemian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 28.12.2020 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Jos olisin ilo
Jos olisin ailahdus
Olisin kaikki sinussa
Valot ja värit
Tänään ja nyt

Sydämen sylkykuppi
Avuton ja tunteeton
Vailla.
Pahanilmanlintu
Kuurosade ja vihainen tundra
Kun olen vailla.

Ei tälle mitään voi mitään
En vaan voi tätä sisällä pitää
Kadun, ehkä heti tai huomenna
Nyt tiedät, en voi tätä tunnetta sulta suojella

Olet sopissa, turvassa, merkittävänä painaumana
Minussa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.
Kiitos paljon! :)
 

Käyttäjän kaikki runot