Minä ja

Runoilija Bohemian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 28.12.2020 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Vain vaivihkainen
kaatuminen
ja ylösnousu

Ajatusnyrjähdys
Silmäkulmaa tikittävä elohiiri
Empimätön eteenpäin kulku

Kylmä ilma niskassa
nostaa vihan silmille
viittoo pois tieltä hämmentävästi

Lyön talven ensijäähän reiän
Nyrkille käytävän sisimpään
pettymykselle portin olla ja elää

Ehkä se on niin, että pelkään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kenenkään ei pitäisi koskaan pelätä yhtään.
 

Käyttäjän kaikki runot