Unettomat yöt

Runoilija f8d76135a36679a046becda2bcbe348a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 20:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miten voit sanoa että olet hävinnyt kun et ole vielä aloittanutkaan?
 

Unettomina öinä
minä hereillä mietin
kaikkia niitä asioita
kysymyksiä ilman vastauksia
ja kaipaan sinua niin kovasti
mutta minä ymmärrän sen
että meidän aikamme on ohitse
valitsit jonkun muun
vaikka olisin voinut vannoa
sinun olleen se minun oikea
Toivottavasti ymmärrät
miksi yhä olen kovin katkera

Selite: 
Lisää julkaisukelvotonta matskua viime yöltä.
Kategoria: 
 

Kommentit

piste i:n päälle. Mahtavaa.. :)

piste i:n päälle. Mahtavaa.. :)

 

Käyttäjän kaikki runot