Minun elämäni

Runoilija ^^SallaMariia^^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sananne kaikuvat kuuroille korvilleni. Katseenne polttavat sieluani. Sillä tiedän. Kaikki mihin kosken.. Katoaa iäksi.
 

Luulin päässeeni eroon tästä. Luulin olevani vapaa. Mutta en ole. En koskaan. Sillä aina se tulee. Joka ikinen kerta. Masennus, itsetuho, paha olo. Aina sama juttu. Miksi? Miksi minä olen sairas? miksi minä en voi parantua? Miksi minun pitää aina vajota takaisin. Vaikka kuinka yritän. Yritän kovasti. Niin kovasti että se ajaa minut hulluksi. Mutta ei. En saa olla normaali. En saa olla terve. En saa olla mitään muuta kuin masentunut ja sairas. En vain saa olla turvassa itseltäni...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot